Volg ons online:
Terug

Met trots presenteren wij ImpactFarmView

Leestijd:  3 minutenImpactFarmView is live, het unieke watermonitoringssysteem voor varkenshouders.
Met trots presenteren wij ImpactFarmView

Vandaag is het zover, met trots presenteren wij ImpactFarmView. ImpactFarmView is een uniek monitoringssysteem dat varkenshouders voorziet van cruciale, realtime inzichten in de water- en voeropname van hun varkens.

ImpactFarmView

ImpactFarmView combineert IoT-technologie met kennis van de varkenshouderij. Door slimme Impact Flowmeters te combineren met een geavanceerd dataplatform, biedt ImpactFarmView 24/7 nauwkeurig en realtime inzicht in de wateropname van varkens.

Ontwikkeling van ImpactFarmView

ImpactFarmView is ontwikkeld door een samenwerking tussen Impact Smart Solutions, Fokbedrijf Hendriks BV, AgruniekRijnvallei en Coöperatie Varkensartsen. Samen hebben wij gezamenlijk een innovatief en succesvol project afgerond. Het project, gericht op het monitoren van water- en voeropname bij varkens, heeft veelbelovende resultaten opgeleverd die zowel de efficiëntie van de varkenshouderij als het welzijn van de dieren ten goede komen. Deze gegevens zijn van onschatbare waarde voor het optimaliseren van de voeding en het garanderen van de gezondheid van de dieren.

Eenvoudig en efficiënt

Eén van de kenmerken van ImpactFarmView is de eenvoudige installatie en het gebruiksgemak. Varkenshouders kunnen een Impact Flowmeter installeren in elke afdeling van hun stal, waarna de LoRaWAN Gateway zorgt voor een naadloze communicatie met het dataplatform. Het systeem is ontworpen om gebruikersvriendelijk te zijn, waardoor varkenshouders zonder technische expertise gemakkelijk toegang hebben tot hun data.

Alarmering

Uniek aan ImpactFarmView is het alarmeringssysteem dat varkenshouders direct waarschuwt bij afwijkingen, zoals lekkages of ongebruikelijke veranderingen in consumptie. Dit stelt de varkenshouder in staat om snel in te grijpen en mogelijke problemen proactief aan te pakken, wat niet alleen de gezondheid van de dieren ten goede komt, maar ook significante kostenbesparingen oplevert.

Voldoen aan normen

ImpactFarmView is niet alleen een tool voor monitoring; het is een essentiële tool in het naleven van normen. Met dit systeem kunnen varkenshouders onomstotelijk aantonen dat hun dieren consistent en onbeperkt toegang hebben tot water, een vereiste voor instanties zoals IKB en NVWA.

Meer over ImpactFarmView

We nodigen u uit om de kracht van ImpactFarmView te ontdekken en te zien hoe ons systeem uw bedrijf kan transformeren. 

 

LEES MEER OVER IMPACTFARMVIEW    DOWNLOAD FLYER

Interessant artikel? Deel hem dan!

Copyright Impact Smart Solutions 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Algemene Voorwaarden Webshop  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design