Impact IoT Solutions

Het aantal IoT-toepassingen voor bedrijven groeit explosief.

Een aantal voorbeelden uit de drie branches waar wij ons op focussen:

Agro Waterleidingen die laten weten wanneer ze doorgespoeld moeten worden, van ieder dier exact weten hoeveel water het verbruikt per dag, stallen waarvan de luchtkwaliteit wordt gemeten en automatisch luchtverversing activeren en over een tijdje zelfs dieren die zonder weegschaal gewogen worden.
Energietransitie De energietransitie stimuleert de ontwikkeling en implementatie van nieuwe technologieën en innovaties. Op verschillende gebieden, zoals energieopslag, slimme netwerken en duurzame mobiliteit zijn al mooie oplossingen. Wij ontwikkelen om nieuwe mogelijkheden te creëren in de energietransitie.
Logistiek De alarmcentrale inseinen wanneer een voertuig in beweging is, zonder dat dit gepland staat (denk aan diefstal), het monitoren van de luchtkwaliteit in de wagen bij het vervoer van levende dieren, transport monitoren van groenten en fruit. Daarnaast ook alarmeren wanneer een medewerker, zonder toezicht, in gevaar is.

Ons doel: Slim gebruik maken van alle mogelijkheden die internet technologie ons biedt.

Daarmee optimaliseren we in de eerste plaats bedrijfsprocessen van bedrijven en organisaties. Daarnaast willen we bijdragen aan het behalen (behouden) van “Sustainable Development Goals” (SDG) van de VN.

Met name aan doelstellingen 6 (Schoon water en sanitair), 7 (Betaalbare en duurzame energie) en 12 (Verantwoorde productie en consumptie) kunnen wij met onze oplossingen een waardevolle bijdrage leveren.

Deze doelstellingen geven zeer brede mogelijkheden, maar we kiezen er heel bewust voor om ons te focussen op de markten: agri, logistiek en gebouwen. Focussen betekent gefunnelde groei, om zo de meest innovatieve en vooruitstrevende partner op het gebied van Internet of Things te zijn voor onze partners, klanten en onze wereld.

Schoon water en sanitair Betaalbare en duurzame energie Verantwoorde productie en consumptie

Koffie met impact!

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek
Afspraak inplannen +31 314 216276

Contact

Impact Smart Solutions
Hanzestraat 15
7006 RH Doetinchem
Gelderland, Nederland
info@impact-sp.com
+31 314 216276
Kvk: 68114435
IBAN: NL93INGB0007623322
Copyright Impact Smart Solutions 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Algemene Voorwaarden Webshop  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design