Impact Technology Centre

Impact Technology Centre

Impact Technology Centre helpt bij innoveren & digitaliseren door bedrijven, onderwijs en overheid aan elkaar te verbinden kunnen we innovaties versnellen en zo concurrentiekracht duurzaam versterken.

Impact Technology Centre helpt bij Innoveren & Digitaliseren

Door bedrijven, onderwijs en overheid aan elkaar te verbinden kunnen we innovaties versnellen en zo concurrentiekracht duurzaam versterken. Het innovatie team van Impact TC volgt de nieuwste ontwikkelingen en trends, bekijkt de toepasbaarheid voor de verschillende sectoren en inspireert en koppelt zo onderwijs en bedrijfsleven aan elkaar.

Daarnaast stelt Impact TC werkervaringsplekken beschikbaar voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, statushouders of mensen die kennis willen maken met de techniek.

Wij, als Impact Technology Centre creeren samen een geweldige match

Waarom innoveren & digitaliseren?

Het is belangrijker om in deze veranderende wereld bij te blijven. Door te digitaliseren kunnen bedrijven hun concurrentiepositie behouden. Door technologie in te zetten, kan men ook duurzamer ondernemen.

Impact TC wil op een eenvoudig manier laten zien en hier laten ervaren wat technologie voor het bedrijfsleven kan betekenen. Voor het onderwijs is de samenwerking met het bedrijfsleven erg belangrijk. Samenwerken en kennis delen is het toverwoord. Want zo kun je innovatie op heel veel vlakken een boost geven. Dit alles kan in het Impact TC!

Koffie met impact!

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek
Afspraak inplannen +31 314 216276

Contact

Impact Smart Solutions
Hanzestraat 15
7006 RH Doetinchem
Gelderland, Nederland
info@impact-sp.com
+31 314 216276
Kvk: 68114435
IBAN: NL93INGB0007623322
Copyright Impact Smart Solutions 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Algemene Voorwaarden Webshop  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design