Impact Smart Products

Impact Smart Products

De ontwikkelingen op het gebied van digitalisering van onze maatschappij gaan als een speer. Dit biedt veel nieuwe kansen om (bestaande) activiteiten, processen en producten slimmer te maken.

 

Er is een tijdperk aangebroken, dat niet alleen mensen verbonden zijn aan het internet, maar ook steeds meer dingen. Zoals, auto’s, machines, huishoudelijke apparaten en zelfs dieren. Om dit alles te kunnen laten communiceren wordt er gebruik gemaakt van Smart Products en verschillende communicatiemiddelen.

Zodra “dingen” online zijn kan er realtime gegevens/data doorgegeven worden. Met deze nieuwe informatie krijg je meer inzicht in de processen binnen jullie organisatie. Daarnaast kan deze nieuwe informatie leiden tot nieuwe business- en verdienmodellen.

Smart Personal Tracker

Een autonome personal tracker met GNSS-, GSM- en Bluetooth-connectiviteit. Dit slimme product is speciaal ontwikkeld voor loneworkers. Alle werkgevers hebben wettelijke verantwoordelijkheden om hun werknemers te beschermen, waar en op welke tijden zij ook werkzaam zijn.

Meer info

Koffie met impact!

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek
Afspraak inplannen +31 314 216276

Contact

Impact Smart Solutions
Hanzestraat 15
7006 RH Doetinchem
Gelderland, Nederland
info@impact-sp.com
+31 314 216276
Kvk: 68114435
IBAN: NL93INGB0007623322
Copyright Impact Smart Solutions 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Algemene Voorwaarden Webshop  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design