Impact Smart Products

Wij maken impact!

Impact Smart Solutions is een technologiebedrijf, gelegen in Doetinchem (Gelderland) en zij richten zich op het ontwikkelen van IoT oplossingen tot kant- en klare slimme producten. Ze zijn gespecialiseerd op het gebied van internettechnologie om zo de klant de juiste duurzame oplossing te bieden.

Wie zit achter Impact?

Oprichters Pieter en Anita Hoenderken hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de ICT. Ze zijn samen in 2013 ICT bedrijf On-premise2cloud begonnen.

In 2015 hebben ze besloten om zich te specialiseren in Internet of Things (IoT). Dit specialisme is ondertussen flink gegroeid met meerdere technologieën. 

In 2020 heeft er een herstructurering plaatsgevonden met ook een nieuwe bedrijfsnaam, Impact Smart Solutions. 

Drie identiteiten met krachtige disciplines

Onder deze naam zitten drie identiteiten met verschillende disciplines.

1. “Slimme” producten  -  2. Research & Development  - 3. Dataplatform

Ze werken met elkaar samen om zo voor de klant de juiste duurzame oplossing te bieden.

Pieter Hoenderken

“Het aantal IoT-toepassingen voor bedrijven groeit explosief en wij vinden het geweldig om met klanten samen te zitten en slimme oplossingen te bedenken die een echte meerwaarde geeft voor de klant” 

Waarom Impact Smart Solutions

Er zijn verschillende redenen waarom een klant voor Impact Smart Solutions kiest.

Impact door ervaring

Impact Smart Solutions heeft een team van experts met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van oplossingen op maat voor klanten.

Ze hebben expertise op het gebied van diverse technologieën, waaronder softwareontwikkeling, hardware, cloud computing, data-analyse en machine learning.

Dit stelt hen in staat om oplossingen te bieden die efficiënt, effectief en duurzaam zijn.

Impact door klantgerichtheid en flexibiliteit

Impact Smart Solutions heeft een sterke focus op de behoeften van de klant. Korte lijntjes met de klant zijn ontzettend belangrijk om hun doelstellingen te begrijpen en oplossingen te ontwikkelen die daarop zijn afgestemd.

Impact Smart Solutions is zeer flexibel en past zich gemakkelijk aan de veranderende behoeften van hun klanten aan.

Zij kunnen snel inspelen op veranderingen in de markt om zo de juiste oplossingen te maken.

Anita Hoenderken

“We kunnen snel inspelen op veranderingen in de markt om zo de juiste oplossingen te maken” 

Impact door duurzaamheid

Impact Smart Solutions is een bedrijf dat zich richt op de toekomst door zich te richten op maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

Dit betekent dat ze streven naar het creëren van oplossingen die niet alleen winstgevend zijn, maar ook bijdragen aan een betere wereld. 

Daarom kijken wij voor elke oplossing naar de best prestererende en meest efficiente technieken en materialen om de beste combinatie van kwaliteit en duurzaamheid te kunnen aanbieden.

Het belang van MVO

Pieter en Anita hebben gekozen voor een platte organisatie en vinden sociaal ondernemen normaal. Ze zijn trots op het team van technische specialisten en gedreven medewerkers. Daarnaast bieden ze werkervaringsplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze groep beschikt vaak over veel kwaliteiten die over het hoofd worden gezien. Tot deze groep behoren vaak hele slimme mensen die hun plekje 'gewoon' even moeten vinden. Ook voor statushouders of mensen die kennis wil maken met de techniek, is er plek.

Sociaal ondernemen is bij ons heel normaal

Anita Hoenderken van Impact Smart Solutions heeft zojuist het bordje ‘Unieke Achterhoekers aan het werk’ in ontvangst genomen.

Links op de foto wethouder Jorik Huizinga van de gemeente Doetinchem en rechts Henry Meijerink, adviseur WerkgeversServicepunt Achterhoek.

Impact Smart Solutions vindt sociaal ondernemen heel normaal

We volgen ons hart en bieden mensen kansen

Noaberschap, het naar elkaar omkijken, is de kracht van deze streek. Ook bedrijven brengen het in de praktijk. Een goed voorbeeld is Impact Smart Solutions in Doetinchem. De onderneming van Pieter en Anita Hoenderken vindt sociaal ondernemen heel normaal. “We volgen ons hart en bieden mensen kansen. Kansen om te groeien, want dat is o zo belangrijk”, benadrukt Anita Hoenderken. Lees meer…

Bekijk op deze site hoe je ook Ambassadeur kunt worden.

Radboud Oncologie Fonds

Er worden verschillende goede doelen ondersteund o.a. het Radboud Oncologie Fonds.  

Het Radboud Oncologie Fonds wil meer mensen betrekken in de strijd tegen kanker om zo meer geld in te zamelen dat ook daadwerkelijk direct naar kankeronderzoek in het Radboudumc gaat.

Dit Fonds raakt Pieter en Anita persoonlijk. Ze hopen op deze manier een steentje bij te dragen tegen deze vreselijke ziekte.

Doneren

Kennismaken met Impact?

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Koffie met impact!

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek
Afspraak inplannen +31 314 216276

Contact

Impact Smart Solutions
Hanzestraat 15
7006 RH Doetinchem
Gelderland, Nederland
info@impact-sp.com
+31 314 216276
Kvk: 68114435
IBAN: NL93INGB0007623322
Copyright Impact Smart Solutions 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Algemene Voorwaarden Webshop  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design